LE CORDON BLEU
גסטרונומיה

Ecole supérieure des Beaux arts de Bordeaux
אמנות ועיצוב
02/10/2018
Sup’Biotech
ביוטכנולוגיה
02/10/2018

נתונים על בית הספר

  • מספר סטודנטים: 20000 סטודנטים ברחבי העולם ומתוכם 1000 בפריז
  • סטודנטים זרים: 90%
  • מיקום בית הספר: פריז

אמנות קולינרית (מטבח, קונדיטוריה, מאפיה), מקצועות היין והמנהל, חוגים למנהל אמנות קולינרית ומלונאות בינלאומית

קורדון בלו, שנוסד בשנת 1895, ידועה כרשת הבינלאומית הראשונה למוסדות אמנות קולינרית ומנהל מלונאות המונה יותר מ-20.000 סטודנטים בשנה הלומדים ב-35 מוסדות ברחבי העולם. הרשת מציעה מגוון רחב של תוכניות לימוד החל מתוכניות לימוד באמנות קולינרית (מטבח, קונדיטוריה ומאפיה) ועד תארים אוניברסיטאיים – תואר ראשון ומאסטר. תנאי הקבלה הן כדלקמן:

  • מעל לגיל 18
  • שליטה בשפה האנגלית (תנאי לא הכרחי בברזיל ובמקסיקו)
  • בעל תעודת בגרות או מקבילתה.

רשימת תכונות

  • תואר ראשון
  • לימודי צרפתית במהלך התואר
  • תואר שני/MBA
  • מסלולי למודים באנגלית
  • לימודי תעודה ממוקדים