INSTITUT PAUL BOCUSE
גסטרונומיה, מלונאות

EPF Graduate School of Engineering
הנדסה, ביג-דאטה, דאטה ירוקה
10/10/2018
נושא חדש ומרתק בקפה המדע!
11/10/2018

נתונים על בית הספר

  • מספר סטודנטים: 780
  • סטודנטים זרים: 40%
  • מיקום בית הספר: ליון

בית ספר למנהל ומלונאות, שירות קולינרי ואמנות גסטרונומית

מכון פול בוקוז הוא מוסד בעל מוניטין בינלאומיים להכשרה בתחומי המנהל והמלונאות, שירות קולינרי ואמנות גסטרונומית. בית הספר שואב את השראתו מהיזמים השותפים להקמתו והקריירות העשירות שלהם: פול בוקוז – כוכב בינלאומי בתחום האמנות הגסטרונומית, בעל תואר שף המאה ומחזיק במשך 50 שנה ב-3 כוכבי מישלן; וג'ראר פליסון – מקים שותף של קבוצת ACCOR, המובילה בתחום המנהל והיזמות. למכון מוניטין רחבים במרחב הצרפתי והבינלאומי. מטרתנו היא להנחיל לתלמידים את רוח היזמות והחדשנות של השניים: רוח שבית הספר ידע לגבש בהתאם לשינויים העוברים על עולם העבודה, על מנת להכשיר את כל אחד מהם להתמודד עם אתגרי המחר.

רשימת תכונות

  • תואר ראשון/ Bachelor
  • תואר שני/MBA
  • לימודי תעודה ממוקדים
  • מסלולי לימודים באנגלית
  • דוקטורט/פוסט דוקטורט