FERRANDI Paris
בישול, פטיסרי וקולינריה

בואו לפגוש בצרפתים המעורבים בעולם החדשנות!
11/10/2018
UNIVERSITE DE RENNES 1
מדעים, משפטים, כלכלה, מנהל עסקים
21/10/2018

נתונים על בית הספר

  • מספר סטודנטים: 2500
  • סטודנטים זרים: 8%
  • מיקום בית הספר: פריז

בית ספר לבישול, פטיסרי ואפייה

בית הספר לגסטרונומיה פרנדי הנמצא בפריז, נוסד בשנת 1920. הוא אחד המובילים בענף ההכשרות לחומי האמנות הקולינריה, פטיסרי, אפייה, שירות ואמנות השולחן, כמו גם מלונאות והלנה. תוכניות התעודה של בית הספר מתחילות ב-CAP, עבור ב-BTS ועד תואר ראשון ושני. תוכניות מסוימות קיימות גם בשפה האנגלית:
• תוכנית הכשרה מקצועית אינטנסיבית (אמנות קולינרית ופטיסרי) המכסה את כל לימודי הבסיס בחמישה חודשים שלאחריה ניתן לעשות סטאג' בן 3-6 חודשים
• תוכנית הכשרה מקצועית אינטנסיבית באפייה: תוכנית בת 10 שבועות לקראת שליטה בבסיס המיומנות בלחמים ומאפים (אופציה ל-2 חודשי סטאג')

רשימת תכונות

  • תואר ראשון/ Bachelor
  • תואר שני/MBA
  • לימודי תעודה ממוקדים
  • מסלולי לימודים באנגלית